aplikim për vizë franceze në prishtine

Ju mund të aplikoni për vizën tuaj për qëndrim të shkurtër të Suedisë në qendrën për viza VFS në Kosovë.Viza për qëndrim të shkurtër është viza më e zakonshme e Shengenit. Aplikuesit joshqiptarë, të cilët synonjnë një qëndrim më të shkurtër se 90 ditë në Gjermani ose në zonën Shengen, rezervojnë takimin e tyre përmes sistemit të rezervimit të takimit. Gjeje vendin më të afërt të Qendrës për Aplikim të Vizës. Marten Menger, zëdhënës i ambasadës së Gjermanisë në Prishtinë tha: “Ambasada gjermane liron terminet për aplikim për vizë online në faqen internetit www.pristina.diplo.de. Kërkesat për termine janë falas, sikur edhe ndihma për të plotësuar formularët në gjuhën shqipe. Kompetente është zyra për të huajt e asaj komune, në të cilën udhëtari planifikon të banoj. Kërkesat e hyrjes. Canada Visa Application Centre (CVAC operated in partnership with OIM/IOM) Qëndra për Aplikim për Vizë Kanadeze (QAVK e vendosur në funksionim në partneritet me ONM-në) Organizata Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) - Shqipëri Rr. Ambasada ju informon sa më shpejtë të jetë e mundur lidhur me terminin tuaj detyrues për të parashtruar kërkesën për vizë në Ambasadën Gjermane në Prishtinë. Dokumentet që nevoitet për aplikim për lirim nga shtetësia e RKS-së për të rriturit mbi 18 vjeç. Duhet të jetë angazhim i kualifikuar, ndërsa veprimtaritë ndihmëse, apo me qëllim të mësimit të profesionit janë shprehimisht të përjashtuara. Qendrat e aplikimit për vizë "(QAVK e vendosur në funksionim në partneritet me ONM-në) Qendra e Aplikimit për Vizë Kanadeze Organizata Ndërkombëtare për Migracion Rruga “Lidhja e Pejes” 177, 10 000 Prishtinë, Kosovë " ... Shijoni një aplikim më të shpejt, të përshtatshëm dhe luksoz. Qasja në dokumente zyrtare ; Për të riatdhesuarit ; MINISTRIA. Partneri juaj në Kosovë për të gjitha aplikimet tuaja për vizë tek Switzerland. www.eda.admin.ch/pristina, Ministère de l’Europe et des Affaires étrangères, Etat civil (naissance, mariage...) et nationalité française, Ecole Française Internationale de Pristina (EFIP), Le Ministère de l’Europe et des affaires étrangères, Demande de visa - Kërkesa për vizë - Zahtev za vizu. Embassy of France in Pristina, Kosovo The EmbassyPage for France's embassy in Pristina has updated and verified contact details for the mission, including address, telephone number, fax number and email address, as well as information about … Llojet e vizave. Data e planifikuar e arritjes në zonën e Schengen-it Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du France, et de telles matières seront supprimées. Kjo uebfae ofron informata se si të aplikoni për Vizë të Shengenit për të udhëtuar në Norvegji si vendi kryesor i destinacionit tuaj. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Për të udhëtuar në vende tjera, shtetasve kosovarë iu lëshohet viza në Ambasadat e këtyre vendeve ose në Ambasadat përgjegjëse për lëshimin e vizave përkatëse. Mirë se vini në faqen e internetit të Qendrës së Aplikimit për Viza në Prishtinë, Kosovë. Viza Schengen (qëndrim i shkurtër) Viza Schengen (lloji C) është një vizë e lëshuar nga njëri prej shteteve anëtare të zonës Schengen dhe është i vlefshëm për qëndrim të shkurtër, i kufizuar deri në 90 ditë brenda periudhës prej 180 ditëve, vetëm për shtetet e Schengen. Gefällt 10.060 Mal. Taksa e vetme që duhet paguar është taksa për vizë (75 euro). Nëse tashmë keni aplikuar për vizë në qendrën e aplikimit të Vizës, për të shiquar statusin tuaj. Od ovog datuma, , ukoliko želite da se obratite za kratkotrajnu vizu Šengen za Francusku, morate da se obratite službi za vize ispred Švajcarske Ambasade u Prištini. Rifillon shërbimi i vizave për disa kategori 04/12/2020. INORMATA PER DOKUMENTA PER APLIKIM NE AMBASADEN ITALIANE PRISHTINE: Formular per vize shengen ambasada italiane ne prishtine: Formulari per vize: File Size: 66 kb: File Type: pdf: Download File. La France est plus que jamais mobilisée et œuvre à un renforcement du multilatéralisme climatique. Ce site web n'est pas fourni par la l'Ambassade et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Info per viz turistike: File Size: 374 kb: File Type: pdf: Download File. Vini re se këto procedura dallojnë nga ato në ambasadën e ShBA-së në Shkup”, është thënë në njoftimin e ambasadës së ShBA-së në Prishtinës. Kjo Ambasadë ka bërë të ditur për gazetën “Zëri” se vitin e kaluar ka pranuar 33 mijë kërkesa për t’u pajisur për vizë zvicerane, por edhe me vizë austriake, franceze, belge, holandeze dhe nga Luksemburgu, pasi edhe për këto të fundit jepen viza në këtë Ambasadë, përcjell albinfo.ch. Misioni ; Kabineti i Ministrit. If not applicable, name of hotel(s) or temporary accommodation(s) in the Member State(s) 29. LAJMET DHE PËRDITËSIMET. Termine per Viza Turistike Gjermane online, Prishtinë. Mbiemri (x) Prezime Isključivo za službenu uporabu Datum podnošenja zahtjeva Broj zahtjeva u HVIS-u Zahtjev podnesen u DM/KU6. Dëshmi për mjetet financiare të siguruara për mbulimin e shpenzimeve gjatë qëndrimit në Kroaci dhe për kthimin në vendin e origjinës ose për udhëtimin në shtetin e tretë: në vlerë prej 70 Euro për çdo ditë qëndrim të planifikuar në Kroaci. Ankesa për vendim të vizës. Rreth 1 mijë lëndë mund të pësojnë nga “shpartallimi” i Departamentit të Krimeve të Rënda në Prishtinë. Nëse tërheqni aplikacionin ose nëse refuzohet një vizë, pagesa nuk do të rimbursohet. Mirësevini në uebfaqen e Qendrës për Aplikim të Vizave të Ambasdës Norvegjeze në Kosovë. Informacioni për mënyrën e aplikimit mund të gjendet në faqen e internetit të Agjencisë Suedeze për Migracionin (link). Pershendetje,pas dorzimit te dokumentev qe i lypin nambasad ne kosove per bashkim familjar mas sa kohe vjen pergjigja? Plotësoni formularin tuaj të aplikimit Përgatitni dokumentet tuaja mbështetëse Për më tepër informacion mbi nëse keni nevojë për vizë për të udhëtuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe si të aplikoni, ju lutem shihni faqen e UK Visas & Immigration. Për të marrë vizën F-1 ose M-1, ju duhet fillimisht të pranoheni në në program studentor të … Qendrat e aplikimit për vizë "(QAVK e vendosur në funksionim në partneritet me ONM-në) Qendra e Aplikimit për Vizë Kanadeze Organizata Ndërkombëtare për Migracion Rruga “Lidhja e Pejes” 177, 10 000 Prishtinë, Kosovë " Kosovë. Njerëzit e mëposhtëm mund të aplikojnë për viza pa paguar një tarifë për aplikim: fëmijët nën moshën 6 vjeç; nxënësit, student universitarë dhe të dokturaturës, së bashku me mësuesit që i shoqërojnë ata, të cilët udhëtojnë në Suedi për qëllime arsimore; studiuesit që udhëtojnë në Suedi për kërkime akademike Aplikimi për vizë Shengen apo vizë turistike në Finland. Pagesa bëhet në sportelet e zyrës për … Leje qëndrimi për në Finlandë. Krahas kësaj pagese, aplikuesit do të paguajnë edhe një tarifë prej 20 eur për person, që nënkupton pagesën e shërbimit të VFS-së. QENDRA PËR APLIKIM PËR VIZA TË SLOVENISE. (patentë shoferin) në rast se nuk mund të lihet leja e vozitjes në ambasadë gjatë kohës së procedimit të aplikacionit për vizë, nevojitet një kopje e vërtetuar) Nëse aplikuesi është gazetar: - vërtetimin e lëshuar nga organizata profesionale dhe një dokument nga punëdhënësi ku ceket qëllimi i udhëtimit • Shiko në Google map-> Orari. TË DHËNAT E PËRGJITHSHME. Si të aplikoni për vizë? Sedi A po japin azil tash 2015 dikun. Pagesa për viza. Hapi 3. Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. Ambasada gjermane në Tiranë bën njoftimin e rëndësishëm për të gjithë qytetarët. Radhët para ambasadave në lagjen Arbëria (Dragodan) në Prishtinë janë të gjata. Showing comments 1–10 of 3135, newest first. Ku të aplikoni për vizë? Ky formular zëvendëson formularët e mëparshëm të aplikimit DS-156, DS-157, dhe DS-158. Pagesa për viza. Gazeta Express 23/11/2020 17:16. Gazeta DIELLI/ Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë dërgoi sot këtë njoftim: KOSOVARËT E MOSHËS MBI 50 VJEÇARE DO TË MUND TË APLIKOJNË PËR VIZË TURISTIKE (B1/B2) NË AMBASADËN E SHBA-ve NË PRISHTINË Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë ka kënaqësinë të njoftojë se, duke filluar menjëherë do të fillojë të pranojë aplikacionet […] Lumi. FTESË PËR APLIKIM. Ministër ; Zëvendësministrat ; Këshilltarët ; Zyra e Sekretarit. AG Amt für Migration und Integration 062 835 18 60 062 835 18 38 migrationsamt@ag.ch Bahnhofstrasse 86/88 5001 Aarau. Qytetarët, presin në rend për vizë, qoftë për nevoja të shërimit jashtë Kosovës, për punë, por edhe për turizëm. Aplikantët, pasi të plotësojnë dhe dërgojnë elektronikisht DS-160, do të marrin një faqe konfirmimi në Internet e cila përfshin vetëm informacion biografik të limituar, fotografinë e tyre si dhe kodin e aplikimit me të cilin do të caktojnë takimin për t’u paraqitur dhe aplikuar për vizë. Brigada VIII, P. LID, kati III, Ap. Shërbimet për aplikimet për vizë Shengen janë ende të pezulluar përkohësisht. Mme Delphine BORIONE, chargée d'affaires a.i. Që kur ka hyrë në fuqi e ashtuquajtura Rregullore e Ballkanit Perëndimor, në fillim 2016, konsullatat gjermane të këtyre vendeve kanë pasur fluks tejet të madh kërkesash për vizë. Duke filluar prej 16 gusht 2010, Zvicra do ta përfaqësojë Francën për shqyrtimin e kërkesave për vizë Shengen afatshkurte (viza të tipit A dhe C). E Enjte, 29 Qershor 2017 - 12:36 albinfo.ch. Zajednički centar za podnošenje zahtjeva 8. Çfarë është viza Shengen? Si aplikues për vizë, ju duhet të përcaktoni nëse i përmbushni të gjitha kriteret e kërkuara për të marrë kategorinë e vizës për të cilën po aplikoni. Tutje, Ambasada e Gjermanisë njofton se “deri më tani është rekomanduar që për parashtrim të kërkesës për vizë për fillim të punësimit sipas Rregullores së Punësimit § 26 neni 2, të kërkoni paraprakisht lejen e punës në Agjencinë Federale të Punës”. Please be informed that booking an appointment at TLScontact is only granted for cases that are listed on the exceptions to the entry restrictions for Switzerland. Vizito Qendren e Aplikimit per Vize; Luteni të kontaktoni QAV ne info.kosovosw@vfshelpline.com për të rezervuar një takim. Plotësoni formularin tuaj të aplikimit Përgatitni dokumentet tuaja mbështetëse Bëni një takim . O njerz franca nuk ka test per bashkim familjar mos hupni koh si te ju del liveri familjes kontakto me ambasaden ne shkup rregullo dekomentat edhe sa ma veq trrmini derzo she prit per me marr vizen, Nuk edi aeka burri yt nenshtetsin francese nese eka viz nuk ka per vajzen po ne ambasad te prishtines duhet me apliku per pasosh te vajzen bashk me burrin e ty ta jeep vizen ambasada eshkupit duhesh liverin efamiljes letren e kurores edhe dokumentat pasoshin eburrit leter njoftimin shpish ni fokument te rrogav kaq duhet vulen ampustile, Dmth Ska test hiq per bashkim familjar, veq dokumentat me i dorzu ambasad, Hey a di kush a muj me udhtu per ks . Kjo faqe e internetit ofron informacione se si të aplikoni për një Vizë të Shengenit me qëndrim të shkurtër, nëse dëshironi të udhëtoni në Finlandë, si vendin tuaj kryesor të destinacionit. Në rast se nuk bëhet fjalë për këtë: emri i hotelit ose adresa e përkohshme në shtetin anëtar/shtetet anëtare: Surname and first name of the inviting person(s) in the Member State(s). Ambasada Gjermane jep njoftimin e rëndësishëm për oraret dhe datat e aplikimeve për pasaporta . Prej kësaj date, në qoftë se dëshironi të bëni kërkesë për vizë afatshkurte Shengen për në Francë, duhet të drejtoheni në … Molimo Vas da ovu listu ne koristite za zaposlenje bez priznate diplome sa strukovnih ili visokoškolskih studija, za … Nëse nuk jeni shtetas nga njëri ndër vendet e listuara në Kush nuk ka nevojë per vizë? INORMATA PER DOKUMENTA PER APLIKIM NE AMBASADEN ITALIANE PRISHTINE: Formular per vize shengen ambasada italiane ne prishtine: Formulari per vize: File Size: 66 kb: File Type: pdf: Download File. Ambasada e Zvicrës në Kosovë ka njoftuar sërish qytetarët rreth procedurave të reja për aplikim për vizë për qytetarët e Kosovës. Prishtinë. Nous vous invitons à partager vos expériences avec l'Ambassade de France — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc. Programi: SHKOLLIM, AFTËSIM DHE PUNËSIM NË GJERMANI - AUSBILDUNG Profesioni: PËRKUJDESËS PROFESIONAL- INFERMIER (PFLEGEFACHKRAFT) Viti përgatitor: 2020/2021, GJITHSEJ 152 KANDIDATË. Citizens of North Macedonia and Albania that wish to visit their partner in Switzerland need to contact us per e-mail pristina.visa@eda.admin.ch. Këtu janë detyrimet hapat për të aplikuar per nje Vizë Shengen. Deklaratë nga Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë, 16 maj 2019. A eshte duke pritur ndokush viza per bashkim familjar ne ambasaden e shkupit ,qe nuk e ka shtetsin e frances burri apo gruja? Sipas një njoftimi të Ambasadës së SHBA-ve në Kosovë, gjatë viteve të kaluara, aplikuesit e V.Sh. Duke ju referuar njoftimit të fundit të faqes zyrtare të ambasadës së Zvicrës në Prishtinë, prej muajit shtator të këtij viti para dyerve të kësaj ambasade nuk do të ketë më radhë të gjata të qytetarëve që aplikojnë për viza shengen Të gjithë të interesuarit të cilët aplikojnë për vizë online (shengen), në … A partir du 16 août 2010, la Suisse représentera la France pour l’examen de vos demandes et de délivrance de visas court séjour Schengen (visas de type A et C). Kjo faqe e internetit ofron informacione se si të aplikoni për një Vizë të Shengenit me qëndrim të shkurtër, nëse dëshironi të udhëtoni në Finlandë, si vendin tuaj kryesor të destinacionit. Nous vous invitons, dès à présent, à prendre attache auprès de l’ambassade de Suisse à Pristina afin de connaitre les nouvelles modalités en vigueur : Ambassade de Suisse au Kosovo Adrian Krasniqi Street, 11 10060 PRISTINA, Tel : +381 (0) 38 248 090 Fax : +381 (0) 38 2269 160. “Kjo kërkesë duhet të këtë miratimin e zyrës përkatëse për të huajt në Gjermani. 301, Tirana, Albania Dokumentacioni per aplikim vize per ne franc ... A duhet te behet kerkesa ne ambasad ne Prishtine per bashkim familjar ... a ofrohen bursa per studime ne france nga qeveria franceze? Shtetasit e Republikës së Kosovës mund të udhëtojnë pa viza në Shqipëri, Turqi, Maqedoni, Mal të Zi, Serbi dhe Ishujt Maldive. Tous droits réservés. Në të njëjtën kohë ne presim që ju, aplikuesi për vizë, të: Planifikoni udhëtimin dhe aplikimin tuaj për vizë sa më shpejt të jetë e mundur. ADRESA DHE ORAT E HAPJES. Informoheni më shpesh për kontributet që janë paguar në emrin tuaj; France-visas është portali unik, i cili përmban informacione të nevojshmë për t’ju udhëzuar në procedurën tuaj dhe t’ju ndihmuar në secilën fazë të kërkesës tuaj për vizë (përgatitja e dosjes, regjistrimi, dorëzimi dhe ecuria e kërkesës tuaj). Liaison Office in Pristina In this section of our website, you can access information regarding the Në ditën e intervistës aplikantët duhet të paguajnë tarifën për vizë (me para në dorë, dollarë ose euro) në ambasadë ku dhe do të intervistohen nga një zyrtar konsullor. Ankesa për vendim të vizës. Sekretar i Përgjithshëm ; Zyrtar i Lartë Ekzekutiv ; Asistent i Zyrës ; Agjencitë. Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka njoftuar se duke filluar që nga tetori i këtij viti, do të fillojë me procedimin për “Vizat e Shumëllojshmërisë” për banorët e Kosovës, për programin 2018. > Modalités de demandes de visa, Nouvelles conditions d’obtention de visa à partir du 16/08/2010, INFORMATION A DESTINATION DES RESSORTISSANTS DU KOSOVO. Ambasada e Zvicrës në Kosovë ka njoftuar sërish qytetarët rreth procedurave të reja për aplikim për vizë për qytetarët e Kosovës E Enjte, 29 Qershor 2017 - 12:36 albinfo.ch Nga 3 korriku i këtij viti, Ambasada e Zvicrës në Kosovë, do të prezantojë një aplikacion online dhe një portal për rezervim të terminit për … Për momentin rreth aplikimit dhe procedurave tjera mund te shikoni informacione tek Ambasada e Zvicrës në Prishtinë. La source la plus précise pour des informations sur des ambassades. Procesi juaj i Aplikimit për Vizë. (DV) procesoheshin nga Ambasada Amerikane […] ADRESA DHE ORAT E HAPJES. Fax : +381 (0) 38 2269 160 Si të aplikoni për vizë? Qendra e Aplikimeve Elektronike Konsullore (CEAC) Formulari DS-160 Aplikantët e vizave jo-emigruese duhet të plotësojnë dhe të paraqesin formularin elektronik të aplikimit, DS-160 , i cili gjendet në adresën https://ceac.state.gov/genniv/ . A compter de cette date, si vous souhaitez effectuer une demande de visas court séjour Schengen pour la France, vous devrez déposer votre demande auprès du service des visas de l’ambassade de Suisse à Pristina. Ambasada nuk merr aplikime për vizë Shengen, dhe akoma nuk është e mundur të caktoni termine për këto shërbime. Tel : +381 (0) 38 248 090 Fjala e Ambasadorit Christian Heldt me rastin e Presidencës gjermane të Këshillit të Bashkimit Evropian më 1 korrik 2020 Zonja dhe zotërinj, të dashur miq, Po jetojmë në kohëra të jashtëzakonshme: fakti që unë jam i kufizuar t’ju drejtohem nëpërmejt një videoje, tregon edhe një herë se deri në … Këtu janë detyrimet hapat për të aplikuar per nje Vizë Shengen. Accueil Fjala e Ambasadorit Christian Heldt me rastin e Presidencës gjermane të Këshillit të Bashkimit Evropian më 1 korrik 2020. Duke filluar nga 07.12.2020 do të jetë e mundur të bëni kërkesë për vizë Ambasadën e Italisë në Prishtinë për kategoritë e mëposhtme në: - studim - familjarë të shtetasi të BE-së me vendbanim në Itali - trajtim mje... Lexo të plotë Paraqitni aplikacionin tuaj për vizë: Vizitoni Qendrën e Aplikimit për Viza të Suedi dhe dorëzoni të kompletuar Formularin e Aplikimit për Vizë së bashku me dokumentet e … 10060 PRIŠTINA Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë. Shtetasit e huaj që kanë nevojë për një vizë Shengen për të udhëtuar në Finland duhet të aplikojn për vizë në një mison më të afërt finlandez ose në një mision të një vendi tjetër Shengen, i cili përfaqëson Finlandën në çështjet e vizave. Prej kësaj date, në qoftë se dëshironi të bëni kërkesë për vizë afatshkurte Shengen për në Francë, duhet të drejtoheni në shërbimin e vizave pranë Ambasadës së Zvicrës në Prishtinë. (Në anglisht). Shiko shërbimet. Ul. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Në rastet si në vijim mund të merret në konsideratë rilëshimi i një vize me procedurë të thjeshtësuar („Vizë me vlefshmëri të re“): Juve ju është lëshuar një vizë nacionale e kategorisë „D“ nga Ambasadës Gjermane në Prishtinë (jo vizë Schengen! Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas … Adresa. Le 12 décembre 2020, plusieurs évènements viendront célébrer les 5 ans de l’accord de Paris et rappeler la nécessité d’un engagement absolu de tous face au réchauffement climatique. Tue, 15 Sep 2020 16:39 EDT. APLIKIM PËR VIZË KROATE ZAHTJEV ZA HRVATSKU VIZU Ky formular është falas / Ovaj obrazac se ne naplaćuje PLOTËSONI FORMULARIN E APLIKIMIT ME SHKRONJA TË MËDHA TË SHTYPIT 1. Rina. informata pËr shtetasit e kosovËs Duke filluar prej 16 gusht 2010, Zvicra do ta përfaqësojë Francën për shqyrtimin e kërkesave për vizë Shengen afatshkurte (viza të tipit A dhe C). Llojet e vizave . Viza dhe leje qëndrimi për anëtarin e familjes së personit me nënshtetësi finlandeze. pËr vizË tË finlandËs Mirë se vini në faqen e internetit të Qendrës së Aplikimit për Viza në Prishtinë, Kosovë. Procesi juaj i Aplikimit për Vizë. Pozivamo vas da kontaktirate Švajcarsku Ambasadu u Prištinu da bi se obavestili za implementaciju novih modaliteta : Švajcarska Ambasada na Kosovu Ne do të iu informojmë përmes faqës tonë të internetit në momentin që të hapen shërbimet e klientëve për aplikimet për vizë Shengen. Shiko nëse ke nevojë për vizë. ... Pershendetje te gjithve a keni informata se ne testin per gjuhe per bashkim familjar qa bjen ne test qa duhet me msu ma shum. Ju ftojmë të kontaktoni Ambasadën e Zvicrës në Prishtinë me qëllim që të informoheni lidhur me implementimin e modaliteteve të reja : Ambasada e Zvicrës në Kosovë Rr. Info per viz biznesi: File Size: 307 kb : File Type: pdf: Download File. Adrian Krasniqi 11 10060 PRISHTINË Tel : +381 (0) 38 248 090. Shefi i konsullatës amerikane në Prishtinë, Jimmy Finan, ka dhënë informata të reja për qytetarët amerikanë që jetojnë në Kosovë. Të jeni të qartë për qëllimet dhe planet tuaja. Formulari i aplikimit për vizë për qëndrim afatgjatë (vizë nacionale) Info. Kërkesa për vizë duhet të bëhet para udhëtimit pranë përfaqësisë së shtetit përkatës. Kërkesat e hyrjes. Bejme caktimin e termineve per viza turistike Gjermane ne ambasaden gjermane ne Prishtine , Per kontakt lajmerohuni ne mesazhe ! Sedi. Viza dhe leje qëndrimi për anëtarin e familjes së personit me nënshtetësi finlandeze. Adrian Krasniqi 11 Info per viz turistike: File Size: 374 kb: File Type: pdf: Download File. Para disa ambasadave, gazetarëve u ndalohet të fotografojnë apo xhirojnë. ose nuk i përkisni njërës ndër Kategoritë e Veçanta atëherë ju duhet të aplikoni për vizë kosovare nëse dëshironi të vizitoni ose tranzitoni nëpërmjet territorit të Republikës së Kosovës. Të përgatiteni për intervistën duke qenë të aftë për të përshkruar qartësisht dhe saktësisht qëllimet tuaja. Të kërkosh një vizë për në Francë nga Shqipëria. Sapo të merrni vendimin për njohjen e kualifikimit dhe të keni një ofertë konkrete për një vend pune në Gjermani, mund të aplikoni për vizë për të punuar në Gjermani në atë profesion për të cilën jeni kualifikuar. Qytetarët e Kosovës meritojnë një sistem drejtësie që mbanë individët përgjegjës për veprimet e tyre korruptuese. Kjo faqe e internetit ofron informacione se si të aplikoni për një Vizë të Shengenit me qëndrim të shkurtër, nëse dëshironi të udhëtoni në Suedi, si vendin tuaj kryesor të destinacionit. 10. Por, e gjithë çfarë konfirmon ambasada gjermane në Prishtinë është se terminet caktohen online në faqen zyrtare të ambasadës. 3. E aplikueshme vetëm në rastet kur aplikohet për vizë me disa hyrje (pika 24): Unë jam i vetëdijshëm që më nevojitet sigurim shëndetësor adekuat për qëndrimin tim të parë dhe vizitat më pas në territorin e shteteve anëtare. Tarifat janë të pakthyeshme. Të plotësoni të gjithë aplikimin tuaj dhe saktë. Derisa të gjitha ambasadat dhe konsullatat kanë ndryshuar metodat e punës për shkak të masave për ndalimin e përhapjes së virusit Covid -19, konsullata amerikane ka dhënë informata e fundit për mënyrën e aplikimit për dokumente. Nga 3 korriku i këtij viti, Ambasada e Zvicrës në Kosovë, do të prezantojë një aplikacion online dhe një portal për rezervim të terminit për viza Shengen. Shuma e pagesës për vizë do të mbetet e njejtë dhe ate mund ta gjeni edhe në uebfaqen zyrtare të Ambasadës. Për qëndrime më shumë se 90 ditë në gjashtë muaj ose për qëndrime që synojnë për shembull bashkimin familjar, fillimin e studimeve ose për punësim, parimisht të gjithë të huajt pa kufizime obligohen të pajisen me vizë. Info per viz biznesi: AR Sun, 19 Apr 2015 00:33 EDT. Paraqitja e kërkesës për Vizë. Tekst autorial nga Michael Roth, Ministër i Shtetit për Evropë në Ministrinë e Jashtme Federale për "Die Welt“ më 5 korrik 2020. Mirë se vini në faqen e internetit të Qendrës së Aplikimit për Viza në Prishtinë, Kosovë. Partneri juaj në Kosovë për të gjitha aplikimet tuaja për vizë tek Switzerland. Ulazak u Finsku. Ku të aplikoni për vizë? Pas rezervimit në sistem Ju do të merrni një E-mail automatik me konfirmimin e takimit tuaj. Ambassades du France dans le monde entier, d'Autres ambassades et consulats a Pristina. Kjo procedurë do të përfundojë më 1 nëntor 2017. Anton Ceta 6 10000 Prishtinë Kosovo T: (+) 381 38 224 112 Ambassador T: (+) 381 38 246 255 Informacione Konsullore Viza për puntorë sezonal. Početkom 16 avgusta 2010, Švajcarska če predstavljati Francusku za razmatranje zahteve za kratkotrajne vize Šengen (viza tipa A i C). Vizat Imigruese për në Shtetet e Bashkuara procesohen për qytetarët dhe rezidentët e Kosovës në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë. Për të studiuar në Shtetet e Bashkuara, apo për të marrë pjesë në shumicën e programeve për trajnim gjuhe apo për trajnime profesionale, juve ju duhet një vizë studentore (F-1 ose M-1). Më poshtë kemi renditur informacionet kryesore për të gjitha zyrat e migrimit në bazë të kantoneve. Kliko Këtu. Thu, 9 Apr 2015 17:17 EDT. Caktimi i terminit në Qendren e Aplikimit për Viza të Suedisë është i detyrueshëm. Ka një pagesë të shërbimit 20 euro (duke përfshirë TVSH) të vendosura për aplikim përveç tarifave të vizave. Ama vizem e kom, Pershendetjee.. deshta tju pyes mos din ndokush per aplikim viz bashkim familjare sa zgjat deri sa ta japin visen ketu ne shkupp .edhe sa muaj e vanojn per me bo gati visen .. faleminderit, Copyright © 2007–2020.

Citation Travail Social, Aoste > Météo, Nice Monaco Distance, Grade Police Miami, Carnet De Rando Auvergne, Lever Du Jour, Vivacité 5 Lettres, Mousse Pomme Mascarpone, Programmation Sciences Mdi Cycle 3, La Closerie Deauville Booking, Musée De L'imprimerie Nantes,

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *